Vacature: student-assistent Oud-Katholiek Seminarie

Het Oud-Katholiek Seminarie zoekt per direct een enthousiaste student-assistent ter ondersteuning van outreach- en valoriserende activiteiten. Deze ondersteuning zal plaatsvinden binnen het Oud-Katholiek Seminarie onder leiding van professor dr. Peter-Ben Smit. Ben jij de enthousiaste kandidaat waar we naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!

Het gaat om een betrekking van 0,2 fte (gemiddeld 8 uur per week). De taken van de functie omvatten, in opdracht van en in overleg met de hoogleraar, het volgende:

  • Organisatorische taken met betrekking tot symposia en andere academische projecten, zoals het samenstellen van programma’s en logistieke organisatie.
  • Deelname aan de internationale summer school in oud-katholieke theologie.
  • Assistentie bij de voorbereiding van publicaties.
  • Ondersteuning bij de voorbereiding van onderzoeksaanvragen.

Kandidaten dienen te beschikken over:

  • Organisatorische vaardigheden.
  • Bij voorkeur ervaring in het organiseren van symposia op academisch niveau.
  • Affiniteit met de oud-katholieke theologie en de Oud-Katholieke Kerk van Nederland.
  • Bereidheid om in goed overleg dienstbaar te zijn aan de activiteiten van het Oud-Katholiek Seminarie, met name die van de hoogleraar.

De communicatie zal voornamelijk digitaal plaatsvinden, maar bij gelegenheid ook op locaties rond Utrecht en Amsterdam. De honorering is gebaseerd op de honorariumschalen en arbeidsvoorwaarden van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland, vergelijkbaar met een universitair student-assistentschap. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging na positieve evaluatie.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met hoogleraar prof. dr. Peter-Ben Smit (p.b.a.smit@uu.nl) of met de rector van het seminarie, dr. Mattijs Ploeger (m.ploeger@uu.nl).
Sollicitaties, vergezeld van een CV, kunnen worden ingediend tot en met 15 december 2023 bij Kirsten van Kempen MA, secretaris van het docentencollege, via e-mail: kirsten.vankempen@okkn.nl. Sollicitatiegesprekken worden gepland in de week van 8 januari, en de aanstelling vindt bij voorkeur plaats per 1 februari.