Uitnodiging voor Internationaal Oud-Katholiek Forum in Zwitserland in augustus 2024

Van 14 augustus 2024 tot en met 18 augustus 2024 komt de wereldwijde oud-katholieke gemeenschap samen in het schilderachtige Sarnen, Zwitserland. Het Internationale Oud-Katholieke Forum nodigt u van harte uit om deel te nemen aan dit inspirerende evenement, gehouden in het eeuwenoude Benedictijner College (bekijk de prachtige locatie hier: Benedictijner Kollegium).

Dit jaar staat het forum in het teken van het boeiende thema: “Hoe bouwen en leven we als een kerk met meerdere generaties?” Een diepgaande verkenning van hoe we samen kunnen werken aan de constructie en bloei van een kerk die bruggen slaat tussen diverse generaties. Verwacht boeiende sprekers, levendige discussies en de mogelijkheid om ideeën en ervaringen uit te wisselen.
Wij hopen weer op veel deelnemers en iedere geïnteresseerde is welkom: leken, medewerkers, vrijwilligers, vrienden van de Oud-Katholieke kerk, gelovigen, studenten, diakens, lectoren, of twijfelaars.

Inschrijven en meer informatie
Het programma voor dit vierdaagse evenement wordt later bekend gemaakt. Alle informatie over kamers en prijzen én het inschrijfformulier zijn te vinden via deze link: https://altkatholisches-forum.org/anmeldung-forum-2024/. Het aanspreekpunt voor Nederlandse deelnemers is Johanna Glen. Zij is te bereiken per mail via jogelooft@gmail.com