Uitzending gemist?

Dienst der genezing centraal

Prof.dr. Martien Parmentier en pastoor Leen Wijker uit Hilversum werkten mee aan de 7e aflevering van het programma Op zoek naar De God van Nederland dat gewijd is aan rituelen om te genezen. Het IKON prgramma werd uitgezonden op woensdag 23 augustus op Nederland 1 van 23.10-23.40 uur (herhaling op 24 augustus 11.00 uur).

Deze aflevering draait om de vraag of God echt geneest of dat de hoop op een wonder voldoende is. Er zijn beelden van de charismatische dienst van genezing tot de combinatie winti en chistendom.

De IKON tv-serie ‘De God van Nederland’ sluit op 30 augustus af met een aflevering over Jan Siebelink, auteur van de bestseller ‘Knielen op een bed violen’ en scenarist Gerard Soeteman en regisseur Paul Verhoeven, die het boek gaan verfilmen. Deze zomerserie sluit aan bij de gelijknamige artikelenserie in dagblad Trouw en de fototentoonstelling in Museum Catharijneconvent in Utrecht. De unieke samenwerking komt onder meer tot uiting op de gezamenlijke website www.degodvannederland.nl

Klik hier om het programma te zien in ‘Uitzendinggemist

Zie hier voor het volledige programmaoverzicht van de IKON zomer 2006.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 23 augustus 2006