Voel jij je geroepen aan vrede te werken?

Dan is de Summercourse van de School voor Vrede iets voor jou! Want vrede maken kan je leren.

De School voor Vrede heeft veel ervaring met het geven van intensieve cursussen op het gebied van omgaan met agressie, gender, leiderschap en dialoog speciaal voor jongeren. Dit jaar werkt ook Kerk en Vrede mee aan het programma. De School voor Vrede is gevestigd in het Benedictijnse Liobaklooster in Egmond.
Het kloosterritme van werk en gebed / meditatie, schilderen of een wandeling door de duinen brengt ook vrede in jezelf. Daarnaast is het gewoon hartstikke leuk om andere jongeren te ontmoeten met dezelfde interesse. En voor wie nog nooit in een klooster is geweest: je zult zien dat je niet ver hoeft te reizen om een heel nieuwe wereld te ontdekken.

De Summerschool duurt van 29 juni t/m 7 juli en kost slechts €120,-!
Daarvoor krijg je dus een volledig programma voor bijna 10 dagen, accomodatie en alle maaltijden.  

Meld je z.s.m. aan bij:
Liobaklooster, School voor Vrede,
Herenweg 85, 1935 AH Egmond Binnen, tel 06-16385083.
Of via e-mail
Voor meer informatie: www.schoolvoorvrede.nl

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 10 mei 2007