Bestellen: Vastenblok 2008

Herhaald bericht

Net zoals vorig jaar verschijnt ook voor de veertigdagentijd 2008 het “Vastenblok”. Onder de naam ’46 stappen naar Pasen’ is er voor iedere dag een schrifttekst, een korte meditatie en een gebed opgenomen, geschreven door verschillende geestelijken uit de Oud-Katholieke Kerk, vormgegeven door Sync. Creatieve Producties en voorzien van kruiswegillustraties door Margreet van de Burgt. Het ‘vastenblok’ vormt een uitstekende hulp om de veertigdagentijd, zoals die alweer bijna aanvangt, bewust te beleven. 

Vanaf 2 februari is het boekblok beschikbaar en kost € 2,- per stuk, inclusief verzendkosten. Als u nu bestelt, wordt het u toegezonden en heeft u het nog voor 6 februari (aswoensdag) in huis. Bulkbestellingen (bijvoorbeeld voor de hele parochie, gespreks- of andere groep) worden zeer op prijs gesteld om de verzendkosten binnen de perken te houden. Bij de zending ontvangt u een factuur. U kunt bestellen door hier te klikken.

Het vastenblok’ is een uitgave van het bisschoppelijk bureau.