Wijzen uit het Oosten al gesignaleerd

De wijzen zijn al gesignaleerd in Hilversum, vroegtijdig aanwezig bij de kinderkerstvieringen op 24 december.
Het kerkplein met levende kerststal, muziek en warme chocolademelk, koffie en thee, informatie over de parochie en kerk, draaimolentje, vuurkorf trok veel aandacht; van de kinderen, maar ook volwassenen kwamen speciaal langs om er even bij te zijn.
Het straffe winterweer weerhield op meer plaatsen de mensen niet om de Kerstnachtvieringen te bezoeken. In Amersfoort was de toeloop zo groot, dat er mensen onverrichterzake weer weggingen omdat alle beschikbare stoelen al waren bijgezet en er nog onvoldoende plek was. Ook Egmond meldde een bomvolle nachtmis en in Krommenie waren zo’n vijfenzeventig mensen present.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 28 december 2010