Bid- schrijf- en werkdag voor tweede jaar

De Werkgroep Willibrord heeft goede ervaringen opgedaan met het plaatsen van een dagelijkse lezing en gebed op de website. Het eerste jaar leverde een behoorlijk aantal bezoekers op, alle reden om door te gaan. 

Het tweede laatste jaar wacht op invulling. De werkgroep zoekt vrouwen en mannen, die met de werkgroep mee willen doen. Men krijgt een korte lezing aangereikt en zoekt daarin een aansprekende tekst of regel en schrijft daarbij een kort gebed. De teksten en gebeden worden nog diezelfde dag ingelezen en ook daarbij is uw bijdrage onmisbaar.

De eerstvolgende bid- schrijf- en werkdag is gepland op zaterdag 19 februari 2011 in de Oud-Katholieke kerk van Dordrecht. Er wordt gestart om 10.30 uur en afgesloten rond 15.30 uur. Voor koffie en lunch wordt gezorgd.
Graag aanmelden bij Rina Homan tel. 078-6454189 of per mail naar rinahoman@live.nl.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 10 januari 2011