In het huis van de pottenbakker

Voor de zesde maal gaven de bisschoppen een boekje uit voor de 40 dagentijd en de Paasweek en dit jaar voor het eerst in samenwerking met de Protestantse Pers (onderdeel van Uitgeversgroep Jongbloed).

Zowel de beide bisschoppen als de theologen/pastores Peter Ben Smit, Lidwien van Buuren, Robert Frede, Henk Schoon en Martina Liebler werken mee aan de gedachten en gebeden bij elke dag. Er werd geschreven aan de hand van de profeet Jeremia. Daarnaast is voorzien in een inleiding over de profeet. De vormgeving was opnieuw het domein van Sync. Creatieve Producties en de eindredactie lag in handen van Philippe van Heusden.

Het boekje wordt verkrijgbaar in de boekhandel en kost 5,95 p.s.

Voor intern oud-katholiek gebruik wordt het aangeboden tegen het gereduceerd tarief van 3,50 p.s. (excl. verzendkosten).

Het kan vanaf nu besteld worden.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 16 januari 2012