Kerstmis in de zomer

De zomerkampen bestaan dit jaar tachtig jaar en dat willen ze weten ook. Het thema dit jaar is feest. De kinderen, die deze week bijeen zijn in de buurt van Brugge (België), vieren onder een stralende zomerhemel o.a. Kerstmis, Pasen en Koningendag. Vrijdag a.s. is in het programma een kleine viering opgenomen, geleid door jongerenpastor Jutta Eilander.

Aansluitend aan het landkamp vindt van 28 juli t/m 4 augustus het Zomer Activiteiten Kamp (ZAK) plaats voor jongelui in de leeftijd van 15 t/m 19 jaar . Hieraan nemen tussen de twintig en dertig jongeren deel. Ook daar verzorgt de jongerenpastor een liturgisch moment op zondag, waarbij de bruiloft te Kana centraal staat; de voorbereidingen zijn al in volle gang.

Zie voor meer informatie de website van de ok-jeugdkampen..