Ontmoet bisschop Mark zelf a.s. maandag in Den Haag

Het vastenproject was dit jaar bestemd voor het jeugdwerk van bisdom Niassa in Mozambique. Een immens diocees waar jaarlijks vele duizenden mensen tot de kerk toetreden. Mark van Koevering, de bisschop van Niassa, brengt komende week een kort bezoek aan ons land. Maandagavond 10 september is hij in Den Haag. Daar zal hij een korte presentatie geven over het bisdom Niassa en de bijzondere dingen die daar gebeuren. Er is alle gelegenheid om met hem in gesprek te gaan en om hem persoonlijk te ontmoeten. De opbrengst van de vastenactie 2006 was toen ook al voor Niassa bestemd. Dat geld werd geïnvesteerd in de opleiding van ‘community priests’. Het is een bijzondere kans om nu van hemzelf te horen wat er allemaal sindsdien is gebeurd.
Niassa is nl. volop in beweging. In het vastenproject delen we met onze broeders en zusters. Deze avond is een prachtige gelegenheid om iets terug te ontvangen en ons te laten bemoedigen. Zo wordt de relatie echt wederkerig.
Op maandag 10 september, vanaf 18.00 uur, is iedereen van harte welkom in het Oud-Katholiek Centrum, Juffr. Idastr. 13, (kerkbel) te Den Haag.

Bereikbaarheid: vanaf Den Haag Centraal station rijden tram 10, 16 en 17 naar de Hofvijver, vandaar is het enkele minuten lopen naar de kerk. U wordt ontvangen met een eenvoudige maaltijd, een kopje soep en een broodje. De bijeenkomst eindigt rond 20.30 u. Wij hopen dat u komt en vinden het fijn als u zich aanmeldt i.v.m. het eten. Aanmelden per email: fr.nicolas@hotmail.com. U kunt ook bellen 071-4076689.  

Foto: Bisschop Mark met autopech

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 5 september 2012