In het zicht van de kathedraal

Appartement Mariahoek Utrecht.

Per 1 mei (of zoveel eerder als mogelijk) komt een appartement van de O.R.K.A. beschikbaar gelegen op de eerste verdieping van het voormalige Oude Mannen- en Vrouwenhuis aan de Mariahoek te Utrecht, nummer 15a. Het appartement, op een rustige plek in het centrum van Utrecht, ligt op loopafstand van station Utrecht Centraal, de Utrechtse Kathedraal en het winkelgebied. 

Het appartement omvat een woonkamer van ca. 52 m²,  twee slaapkamers van ca. 20 en 12 m², een keuken van 6 m² en een badkamer van ruim 7 m². Beneden in het gebouw is tevens een kelder van ruim 7 m². Verwarming d.m.v. stadsverwarming. Geen parkeerplaats, geen buitenruimte. Huurprijs 1.000 euro per maand, exclusief stook- en servicekosten.

Voor meer informatie of bezichtiging, kunt u contact opnemen met de heer P. Verheul, huismeester van de O.R.K.A., telefoon 06 23464680 of via mail p.verheul2@chello.nl.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 12 maart 2013