Pastores en sociale media

Sommige oud-katholieke pastores zijn zeer behendig in het gebruik van de zogenoemde sociale media. Men twittert er vrolijk op los en meldt allerlei wetenswaardigheden via Facebook. Maar voor anderen is het een nog onontgonnen terrein.

Op donderdag 4 april a.s. krijgen de pastores een inleiding over het gebruik van de sociale media. De organisatie heeft Eric van den Berg, auteur van de boeken Kerk en internet en Kerk en sociale media, gecontracteerd om een introductie te verzorgen in de wondere wereld van de sociale media:

 

Waarom zouden kerken gebruik gaan maken van sociale media?

Hoe kun je daar in de praktijk mee beginnen?

Wat zijn de do’s en don’ts van Twitter en Facebook?

De studiedag van pastores wordt gehouden in het gebouw van de Oud-Katholieke Kerk aan de Kon. Wilhelminalaan te Amersfoort van 16.00-21.00 uur.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 2 april 2013