Nieuwe jaar opent met bisschop Schoon

De bisschop van Haarlem, mgr. Dirk Jan Schoon, is te gast in het programma Het Vermoeden van de IKON. Annemiek Schrijver ontmoet in dat programma gasten uit verschillende religieuze tradities en maatschappelijke achtergronden.
Aan de hand van hun favoriete ‘heilige tekst’ praat zij met hen over hun inspiratie en alledaagse spiritualiteit. 

De uitzending is op zondag 5 januari om11.30 uur op Nederland 2.
Zie ook de website.
Nadien is het programma ook te zien via de service van uitzending gemist.

Prof. dr.Peter-Ben Smit was op 22 december te horen in het radioprogramma Schepper en Co van de NCRV, waar gesproken werd over het komende Kerstfeest. Nog terug te beluisteren. Peter-Ben Smit komt in de uitzending rond de 60 minuten.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 2 januari 2014