Afscheid in teken van het erfgoed

Ter gelegenheid van het afscheid van secretaris Emile Verhey, die per 1 september met pensioen gaat, vindt op zaterdag 14 juni om 14.00 uur a.s. het symposium ‘Van toen en straks’ plaats in het auditorium van Museum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38 te Utrecht, met aansluitend een afscheidsborrel in het museumcafé. Afgewisseld door enkele muzikale intermezzi staan er twee bijdragen op het programma:

Het erfgoed in de oud-katholieke parochies in Nederland.

‘Alice in Wonderland’ door Richard de Beer, consulent/conservator oud-katholiek erfgoed

en 

De oud-katholieke collectie in Museum Het Catharijneconvent
door Casper Staal, voormalig conservator

Dan volgen enkele toespraken en een rondleiding door het museum en een afscheidsborrel in het Museumcafé.

De uitnodigingen voor het symposium zijn enige weken geleden verzonden aan de pastores, kerkbesturen en speciale genodigden. Het symposium is volgeboekt maar de capaciteit van het museumcafé biedt nog voldoende ruimte om tijdens de afscheidsborrel (van 17.00-18.00 uur) onze secretaris uit te zwaaien. In verband met de capaciteit en de catering is aanmelding dringend gewenst, via afscheid@okkn.nl of tel.nr. 033-4620875.

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 2 juni 2014