NOVA-dag in Oudewater

Op zaterdag 19 maart 2016 zijn wij welkom in de Oud-Katholieke kerk H.H. Michael en Johannes de Doper aan de Leeuweringerstraat 12 te Oudewater. Om 10.30 uur staat de koffie en thee klaar. 

Peter Huitker, de koster van de kerk, zal ons het een en ander vertellen over Oudewater, de kerk en de bijbehorende tuin. 

Daarna volgt de lunch (gelieve zelf mee te nemen, voor iets te drinken wordt gezorgd). 

’s Middags om 13.30 uur worden we verwacht in de nabijgelegen Heksenwaag, waar we een rondleiding krijgen. Deze rondleiding duurt ongeveer een uur. Daarna heeft u de mogelijkheid om zelf nog rond te wandelen in de Heksenwaag of in het centrum van Oudewater.

De kosten voor deze dag bedragen € 7,50 voor donateurs, anderen betalen € 8,50. Dit is inclusief rondleiding en entree Heksenwaag. Betaling geschiedt contant op de dag zelf bij Gonnie van der Meer.

De kerk in Oudewater is met het openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Utrecht Centraal met bus 107 of vanaf station Gouda Centraal met bus 107. Uitstappen bij halte Molenwal te Oudewater. Vanaf daar loopt u in minder dan 10 minuten naar de kerk.

Aanmelden kan tot 9 maart a.s. bij Gonnie van der Meer via email penningmeester@okvib.okkn.nl of telefoonnummer 0174-620353 / 06-13208150

Op deze NOVA-dag nemen wij afscheid van Gonnie als penningmeester van onze Stichting. Wij hopen u allen in Oudewater te treffen!

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 12 februari 2016