Advent 2017 en Marcus

De Oud-Katholieke Kerk heeft een set kaarten ontwikkeld voor de Advent en Kersttijd.
Deze set van vijf kaarten met afbeeldingen van ‘pictoral essays’ van de hand van Annemieke Duurkoop en voorzien van korte meditatieve teksten en een gebed vormen uitgelezen materiaal voor meditatiemomenten in de komende Adventsperiode.
De afbeelding worden ook gebruikt in een project rond het voeren van een geloofsgesprek, dat door Annemieke, samen met priester Age Kramer werd ontwikkeld. Een video die het gesprek inleidt alsmede de handleiding voor de begeleider zijn bij de auteurs op te vragen.
De O.K. uitgeverij biedt deze exclusieve set van vijf kaarten (dubbele kaarten met afbeelding en tekst) aan voor het bescheiden bedrag van € 4,95 per set inclusief Verzendkosten. Bestel hier.

Marcus
Na het inspirerende boekje over Paulus, is er nu een uitgave van Rowan Williams over de evangelist Marcus: “God ontmoeten in Marcus”. Zeer toegankelijk geschreven en een mooie gelegenheid om zich te verdiepen in het evangelie van Marcus, wat centraal staat bij de lezingen van het zogenoemde ‘B-jaar’ dat met de Advent begint.
Te koop via de webshop.