Verdieping in Coronatijden

Juist in tijden van Corona is verdieping een manier om overeind te blijven. In de ‘Seminariereeks’ verschijnen regelmatig publicaties op het gebied van oud-katholieke theologie, geschiedenis en spiritualiteit. Via een abonnement weet je zeker dat je ze altijd op tijd binnenkrijgt – en ook nog eens met 25% korting. Onlangs verscheen bijvoorbeeld het boek ‘Geloof dat probeert te begrijpen’ in de reeks, een verzameling theologische essays van Mattijs Ploeger, rector en docent aan het Oud-Katholiek Seminarie. Een eerder voorbeeld is een bundel rondom ambt, spiritualiteit en roeping, met bijdragen uit oecumenische en oud-katholieke perspectieven. Ook historische publicaties komen met enige regelmaat voor. Voor iedereen die zich breed wil oriënteren op wat oud-katholieke theologie en traditie inhoudt: aanbevolen!

Download hier de flyer met nadere informatie.