Online vieren vanuit Haarlem en Utrecht

In de afgelopen periode is hard gewerkt aan het gereed maken van de inrichting die benodigd is voor het uitzenden van (eucharistie)vieringen vanuit de kathedrale kerken in Haarlem en Utrecht. En met succes!

Vanaf 6 december zijn de vieringen vanuit beide kathedrale kerken te volgen, maar Haarlem bijt komende zondag 29 november, de eerste zondag van de Advent, al het spits af.

De vieringen worden uitgezonden via de YouTube kanalen van de parochies Haarlem en Utrecht.

De vieringen vanuit de kathedrale kerk van de H.H. Anna en Maria te Haarlem worden uitgezonden op het kanaal Oud-Katholiek Haarlem

De vieringen vanuit de kathedrale kerk van Sinte Gertrudis te Utrecht worden uitgezonden op het kanaal van Oud-Katholiek Utrecht.

Door u op een of beide kanalen te abonneren (klik op knop abonneren naast de naam van het kanaal op YouTube) kunt u de livestreams eenvoudig terugvinden. U kunt YouTube bekijken op uw laptop, desktop, tablet of telefoon maar ook op uw digitale televisie.

Wanneer u in het kanaal op het belletje klikt (naast de knop abonneren) stelt u herinneringen in. U zult hierdoor een signaal (herinnering) krijgen wanneer er een nieuwe viering wordt uitgezonden.

Alle overige informatie over de livestreams – o.a. de liturgiewijzers – is te vinden onder de knop ONLINE VIEREN op deze website.