Oud-katholieke najaarsdag

Op zondag 19 september vindt de oud-katholieke najaarsdag plaats: de ontmoetingsdag voor jong en oud uit alle windstreken van oud-katholiek Nederland. Van 10.00 tot 18.00 is iedereen welkom in en om de St. Vitus in Hilversum.

Op deze najaarsdag kunt u kennismaken met en vooruitblikken op het voorjaarskamp in 2022, dit is hét familiekamp van de Oud-Katholieke Kerk. Samen vieren, ontmoeten, lachen, sporten, spelen en kampvuren, kortom: dit wil niemand missen.

Voorjaarskamp
Het voorjaarskamp vindt volgend jaar plaats in het Hemelvaartweekend. Houd donderdag 26 t/m zondag 29 mei daarom alvast vrij in uw agenda. Kent u het voorjaarskamp al? Dan is deze najaarsdag een feest van herkenning. Wanneer u het kamp wilt leren kennen kunt u alvast de sfeer proeven op 19 september.

Programma najaarsdag
10.00 Kerkdienst (facultatief)
11.30 Koffie na de kerk
12.30 Lunch in de parochietuin
13.30 Speurtocht / spel
16.00 Borrel & BBQ
18.00 Naar huis

Aanmelden najaarsdag
U kunt zich aanmelden voor de najaarsdag door een mail te sturen naar okvoorjaarskamp@gmail.com, met daarin het aantal personen, uw leeftijd en eventuele dieetwensen. Uw eigen bijdrage voor deze dag bedraagt € 10,-. U ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin de aanvullende informatie.