Priesterwijding Johannes van Riessen

Op zaterdag 13 november a.s. zal in de kerk van de HH. Adelbertus en Engelmundus te IJmuiden Johannes Petrus van Riessen, diaken van het bisdom en pastor van de parochie van de HH. Nicolaas en Maria Magdalena te Krommenie tot priester gewijd worden.

Een ieder is van harte uitgenodigd om de priesterwijding bij te wonen. De eucharistieviering begint om 14.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid de wijdeling te feliciteren in restaurant Spijkers op loopafstand van de kerk. U hoeft zich voor deze viering niet aan te melden.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is besloten om, in verband met het nog niet dalende aantal coronabesmettingen en een daardoor dreigende lockdown, bij de ingang van de kerk en verenigingsgebouw De Bolder een coronacheck t houden door de QR-code van alle kerkgangers te scannen. De viering zal tevens te volgen zijn via het YouTube-kanaal OKKN IJmuiden. Voor toegang tot de receptie dient u ook in het bezit te zijn van een coronapas.