Leringweekend april 2022

Van vrijdag 22 april tot en met zondag 24 april vindt het halfjaarlijkse leringweekend plaats. Jongeren uit heel het land kunnen zich tot en met vrijdag 25 maart aanmelden voor dit inhoudelijke én gezellige weekend in Stroe.

Het leringweekend is onderdeel van het leringtraject van het aartsbisdom Utrecht, maar staat open voor jongeren van beide bisdommen. Naast de leringsamenkomsten in de eigen parochie komen we op het leringweekend samen met jongeren (8-15 jaar) vanuit parochies uit het hele land. Er is een weekendthema en daar omheen worden er allerlei workshops en een kleine viering georganiseerd. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei spellen, boswandelingen, ruimte voor creativiteit én het jaarlijkse kampvuur. 

Informatie
Leeftijd: ±8-15 jaar (tot aan het ontvangen van het vormsel)
Kosten: €40,- p.p
Vervoer: zelf gebracht en opgehaald worden
Datum: vrijdag 22 april 2022 (19.30) t/m zondag 24 april (13:00)
Locatie: Groepsaccommodatie ‘Klein Anker’ in Stroe
Leiding: Thelma, Ralph, Laurens, Inge, Yasmine & Nathan en Welmoed

Aanmelden vóór 25 maart 2022
Je kunt je aanmelden via deze link: https://forms.gle/Yejm7E5E13CPKeZV7

Contact
Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met Thelma Schoon (thelma.schoon@okkn.nl)