Laatste kans: jongerenreis Bonn

Maandag 8 augustus is de laatste kans om je aan te melden voor de jongerenreis naar Bonn. Het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat organiseert deze reis als onderdeel van het internationaal oud-katholiek congres. Verwacht ontmoeting, ontspanning en verdieping in een fantastische stad, met jongeren uit allerlei landen.

Van 1-4 september organiseren jongerenpastores Thelma en Erna een jongerenreis naar Bonn. We gaan de stad Bonn verkennen, een mooie hike in de omgeving maken en nog veel meer en dat allemaal met jongeren uit diverse landen. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

The facts:
Van 1 – 4 september
Prijs per deelnemer: 130 euro all-in (reis vanaf Utrecht, verblijf, maaltijden, activiteiten…)
Bestemd voor: jongeren tussen 12 en 25 jaar.

Meer informatie vind je hier.