Uitnodiging diakenwijding Utrecht

Het kerkbestuur van de oudkatholieke parochie van de H.H. Maria, Jakobus en Gertrudis te Utrecht nodigt u van harte uit voor de pontificale eucharistieviering van de 13e zondag na Pinksteren (16e in de reeks) op zondag 27 augustus 2023. In deze viering zal de aartsbisschop van Utrecht, Mgr. Barend Theodoor Wallet, aan
 

Thelma Schoon


de diakenwijding toedienen. De viering in de oudkatholieke kathedraal van Ste Gertrudis, Willemsplantsoen 2 te Utrecht, begint om 10.00 uur.

Na afloop van de viering is er een ontvangst met koffie en thee in het naast de kerk gelegen Congres- en vergadercentrum In de Driehoek, en is er gelegenheid om de nieuwgewijde diaken te feliciteren. Het kerkbestuur nodigt u van harte uit ook hierbij aanwezig te zijn.

De kerk en In de Driehoek bevinden zich op ongeveer 10 minuten lopen van NS-station Utrecht Centraal. Mocht u met de auto komen: de dichtstbijzijnde parkeergarages zijn bij het winkelcentrum Hoog Catharijne en op de Springweg.


Namens het kerkbestuur,                                                               


Pastoor Henk Schoon, voorzitter
Tommy van Berkel, secretaris