Bid mee voor vrede op 27 oktober!

In navolging op de oproep van paus Franciscus aan alle christenen om op vrijdag 27 oktober te bidden en te vasten voor vrede in Israël en de Palestijnse gebieden, organiseert de Raad van Kerken een online ochtendgebed. Het oecumenisch gebed vindt plaats van 08:30 tot 08:45 uur en wordt geleid door bisschop Dirk-Jan Schoon en ds. Rachelle van Andel.

Geert van Dartel, voorzitter van de Raad, zal het gebed inleiden met een kort welkom. Het gebed staat open voor alle christenen en mensen van goede wil. Het aantal plekken is echter beperkt tot 100.

De Raad van Kerken heeft het voornemen om in de komende maanden elke laatste vrijdagochtend van de maand een kort online ochtendgebed voor vrede organiseren. Het volgende gebed vindt plaats op vrijdag 24 november 08:30 – 08:45 uur.