OK Jeugdkampen 2024: save the date voor Superkamp!

Volgend jaar organiseert het team van OKjeugdkampen een ‘Superkamp’. Wat houdt dat in? Het betekent simpelweg dat het Landkamp en het ZAKamp gelijktijdig plaatsvinden in dezelfde week en op hetzelfde terrein, van 20 tot 27 juli 2024, de Landkamp-week.

Waarom doen we dit? Het aantal deelnemers aan het ZAKamp is de laatste jaren afgenomen, en we willen deelnemers van het Landkamp de kans geven te zien wat het ZAKamp te bieden heeft. We begrijpen dat het spannend kan zijn om je vertrouwde landkampvrienden achter te laten voor het avontuur met de 17- en 18-jarigen op ZAK, waar soms uitdagende activiteiten plaatsvinden. Daarom hebben we speciale momenten ingepland waarop beide groepen elkaar kunnen ontmoeten.

Elk kamp heeft zijn eigen programma en toegewijde leiders. We zorgen ervoor dat er regelmatig momenten zijn waarop beide groepen samen eten en je dus gezellig kan bijpraten met je broer, zus of andere kampvrienden. We hebben er alle vertrouwen in dat het een geweldige ervaring wordt!

Dus, zet de data alvast in je agenda: Van 20 t/m 27 juli 2024 is het Superkamp! De aanmeldingen openen volgende week, daar ontvang je vanzelf bericht over.