Retraitedagen 2024: Wie is God voor jou?

Heb je je ooit afgevraagd wie of wat God eigenlijk is? Verlang je naar een diepere verbinding met je spiritualiteit? Dan zijn de retraitedagen van 12 tot 15 juli 2024 een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de rijke wereld van oudkatholieke spiritualiteit.

Tijdens deze bijzondere dagen krijg je de gelegenheid om de contemplatieve kant van jouw spiritualiteit bewuster te ervaren. Stilte-meditaties, wandelingen in de natuur, persoonlijke stille tijd en korte spirituele impulsen, samen met momenten van uitwisseling, vormen het perfecte raamwerk voor een betekenisvolle ervaring.

De uitnodiging richt zich voornamelijk op leek-gelovigen, maar ook geestelijken en theologen zijn van harte welkom. Deze ‘inkeerdagen’ zijn ontworpen om jouw geloof dieper te verankeren in je dagelijks leven. Laten we samen in gesprek gaan over God. Wie is Hij voor jou? Is God meer dan een abstract idee? Tijdens deze dagen zullen we niet alleen theoretisch nadenken, maar vooral met het hart op zoek gaan naar sporen van God in ons gewone leven, geïnspireerd door de leer van Jezus.

Praktische informatie:

  • Data: 12 juli 2024 (12:30 uur) tot 15 juli 2024 (ca. 13:00 uur)
  • Deelnemers: Maximaal 30 personen (inschrijving op volgorde van aanmelding)
  • Kosten: €350,00 (Inclusief vol pension en organisatiekosten; beperkte subsidiemogelijkheden beschikbaar)
  • De retraitedagen worden in de Sint Willibrordabdij te Doetinchem gehouden.
  • De voertalen zijn Nederlands en Duits.

Aanmelden kan tot 16 juni 2024 bij einkehr_ak@outlook.de. Het voorbereidingsteam, bestaande uit Sarah Böhm, Ulf Karwelies, John Okoro, Anne Sprünken, Joris Vercammen en Thomas Walter, staat klaar om je te verwelkomen. Meld je aan en ontvang na bevestiging alle details om deel te nemen aan deze verrijkende retraitedagen.

Beeld: Willibrordsabdij.nl